You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

RFID kapu beléptető rendszer

A rendszerben a személyek vizuális azonosítása egy névvel, titulussal és fényképpel ellátott nyomtatott és laminált kártyával történik. A kártyára a belépési területek száma is nyomtatásra került. Továbbá a kártyát egy a számítógép által több méteres távolságból leolvasható egyedi azonosítót és ráírható többlet információt is tárolni képes RFID TAG-el láttuk el.
A rendszer jelenlegi kiépítése 2 akkreditációs pontot és 15 ellenőrző pontot tartalmaz.
Az akkreditációs pontokon az adatok egy master adatbázisba kerülnek feltöltésre. Az ellenőrző pontokon az adatbázisról folyamatosan készül egy másolat és az azonosítás a lokális adatbázis alapján történik. Az ellenőrző pontok WIFI segítségével vannak összekötve egymással és a master adatbázissal.

Ez a felépítés az alábbi sajátosságokat hordozza magában:

  • A WIFI kapcsolat miatt az ellenőrző pontok kialakításához, csak 230V-os hálózati feszültségre van szükség.
  • Az akkreditáció után néhány percig előfordulhat, hogy a távoli ellenőrző pontok még nem ismerik fel az újólag akkreditált személyt. (Ez fejlesztéssel egy kicsit /néhány másodperccel/ hosszabb akkreditációval orvosolható. Az RFID TAG-re felírható, hogy melyik zónába jogosít belépésre. Ebben az esetben a fénykép kivételével minden információ a kártyán is rajta lesz.)
  • Cserében az ellenőrző pontok a korábban már akkreditáltak azonosítását önállóan is el tudják végezni, még akkor is, ha minden más egységet ki kapcsoltak vagy nem elérhető valamilyen okból.
Az ellenőrző állomás kijelzője és az érzékelője:
IMG_20170221_191240
 
 
 
 

Képajánló

Fénybútorok

Fénybútoraink kiváló hangulatot varázsolnak rendezvényeire

Kapcsolat