You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Rendezvény szervezés

Rendezvényeinken a megbízóink is ugyanúgy szórakoznak, mint a vendégeik. Levesszük a terhet megbízóink válláról. Minden fázisát a rendezvénynek személyesen beszéljük át partnereinkkel, így mindig tudjuk, mi a pontos elképzelés és ezt meg is tudjuk valósítani. Szoros, bizalmi viszonyt alakítunk ki, hogy a lehető leghatékonyabb legyen az együttműködés.

Ügyfeleink számára folyamatos rendelkezésre állást biztosítunk mind a rendezvényszervezés, mind a lebonyolítás során, és mindig partnereink érdekeit képviseljük. Ahhoz, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a szervezési fázis, az Open Time Consulting Kft. részéről egy dedikált rendezvényszervező tartja a kapcsolatot partnereivel, azaz egy kézben tartja a  rendezvényt, így biztosítva azt, hogy egyetlen apró részlet se vesszen el.

Annak érdekében, hogy tökéletesen, egyedi és megismételhetetlen rendezvényt szervezzünk megbízóinknak, folyamatosan keressük az újdonságokat. Így nem maradhat ki a legérdekesebb, legkreatívabb és legújabb programelemekről, catering ötletekről és helyszínekről sem. Az általunk kínált elemek önmagukban is egyedi élményt nyújtanak, de rendezvényszervező kollégáink kellenek ahhoz, hogy ezek az elemek egy tökéletes egységet alkossanak az partnereink jövőbeli rendezvényein, mellyel biztosan elérik az előzetesen kitűzött céljaikat. Minőségi eszközökkel, minőségi alapanyagokból dolgozunk.Cégünk a következő rendezvényeket szervezi meg kompletten, profin és elérhető árakon: Sport nap, családi nap, dolgozói party, partnertalálkozó, csapatépítés, konferencia/meeting, karácsonyi party, promóció, termékbemutató, kiállítás, roadshow, sajtótájékoztató, incentive program.

Munkamódszerünk

1. Brief
2. Ötletelés
3. Ajánlatírás és költségtervezés
4. Ajánlat elküldése/prezentáció
5. Módosítások, finomítások, megrendelés
6. Szervezés
7. Rendezvény
8. A rendezvény utáni megbeszélés
 

Képajánló

Fénybútorok

Fénybútoraink kiváló hangulatot varázsolnak rendezvényeire

Kapcsolat